Justin Bieber haar

Justin Bieber kapsel
Justin Bieber - Foto: Joe Seer/Shutterstock
Vraag: Hoe krijg ik het haar van Justin Bieber? Ik denk dat ik het juiste haartype heb, maar vertel me a.u.b. alles wat ik moet weten om de haarsnit van Justin Bieber te kunnen imiteren.
 
Is het een makkelijk kapsel om heel de dag in vorm te houden of zal ik veel producten en speciale tools nodig hebben?

 
Antwoord: Wanneer u een gelijkaardige haartextuur hebt en uw haar grotendeels steil is, dan zou het makkelijk moeten zijn om dit kapsel te creëren.
 
Het kapsel is gewoon een variant van de klassieke komsnit, met behulp van een gebogen perimeter die het gezicht omkadert. De binnenkant van het haar is gelaagd om een gladde, gelijkmatige vormgeving te creëren. Het haar lijkt lichtjes getextureerd met een razortool.
 
Voor het stylen van deze look (aangenomen dat u geen krullen hoeft plat te maken enz…), neemt u een platte borstel en een föhn om het haar vanuit de kruin straalvormig rond het hoofd te richten. Indien nodig of gewenst, kunt u een licht steungevend product gebruiken, zoals een mousse of gladmakend serum om het haar zijdezacht en onder controle te houden.
 
Tot slot moet het haar kunnen bewegen en moet u de snit onder controle houden. De toevoeging van een beetje meer gladmakend serum op het haar na het drogen kan de glans verhogen en gewicht toevoegen aan het haar zodat er meer controle is bij de beweging, voor het geval uw haar geneigd zou zijn om op te wippen door de fijne textuur.
 
De haarsnit van Justin Bieber
Justin Bieber - Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock
©Kapsels.net
 
Zie ook: Mannenkapsels