U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Grijs Haar  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Highlights in grijs haar

Vraag: Ik ben een vrouw van 59 jaar. Ik heb heel donker haar (altijd geverfd) en nu zit ik met een probleem: ik heb heel veel roos en jeuk. Het is al aan het beteren door de shampoo die de dokter mij voorgeschreven heeft.
 
Nu wil ik lichte plukjes in mijn haar doen (ik wil dit door een kapper laten doen). Kan dit? Valt mij grijze haar dan minder op? Donkerblond is mijn natuurlijke haarkleur. Ik heb verder altijd mijn haren zelf geverfd, maar dit wil ik nu niet meer. Ik wil het voortaan door een kapper laten doen. Ik hoop dat u mij raad kunt geven. Hartelijk bedankt.

 
Antwoord: Highlights zijn ideaal wanneer je je verf wil laten uitgroeien of om het grijs minder te doen opvallen. Zo is de kleur minder hard tegenover het grijs en zal de uitgroei ook minder opvallen. Hou er wel rekening mee dat het oplichten van geverfd haar altijd warmer is dan het oplichten van grijs haar.
 
Gebruik bv. ook een ammoniavrij oplichtingsproduct om zo de kwaliteit van je haar te behouden. Je kan thuis de kleur ook mooi houden door bv. gebruik te maken van een kleurshampoo en/of conditioner. Deze producten zijn te vinden op johnbeerens.com
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact