Grijze uitgroei bijwerken

Haar met grijze uitgroei
 
Grijze wortels bijwerken om voeling te blijven houden met uw jeugd.
 
De dag waarop we in de spiegel kijken en ons eerste grijze haartje ontdekken tussen onze kleurrijke en jeugdige lokken, is een dag die de meesten onder ons vrezen of zelfs spottend afslaan met de woorden “dit zal mij nooit overkomen” en daarbij optimistisch beweren dat jeugd eeuwig is. In realiteit is het bij de meeste mensen zo dat haar begint grijs te worden wanneer de jeugd verdwijnt, de middelbare leeftijd traagjes voorbijgaat en de ouderdom bezit van ons neemt.
 
Veel vrouwen en mannen zijn wanhopig om de tekenen van veroudering te verbergen en willen zich vastklampen aan de laatste stukjes jeugd: daarom verven ze hun haar, haast even regelmatig als ze het wassen. Ze willen dat hun verklikkende wortels nooit hun echte haarkleur en dus ook hun leeftijd onthullen. Het bijwerken van de uitgroei is echt een fixatie geworden en dus zijn er heel wat producten en diensten om ons te helpen in onze eeuwige zoektocht naar jeugdigheid.
 
Hoe grijze uitgroei bijwerken zonder naar de kapper te stappen.
 
Naar de kapper gaan is een dure hobby. Zo regelmatig je haar laten bijwerken door een professional als haarwortels het eisen, blijft een luxe. Voor velen onder ons die het financieel minder breed hebben, moet het bijwerken van grijze wortels thuis zelf gedaan worden.
 
Enkele producten voor het bijwerken van grijze wortels.
 
Irene Gari - Cover Your Gray – Bijwerk stift
 
Cover Your Gray om grijze haarwortels bij te werken
 
Deze bijwerk stift van Irene Gari is een populair product bedoeld om moeiteloos en op een efficiënte manier de uitgroei bij te werken. Op de verpakking staat dat de kleur zich mooi vermengt met de bestaande haarkleur. Bij gewone verf moet u ingrediënten mengen en het mengsel een tijdje op het haar laten. Deze stift is veel handiger. Het bijwerken gebeurt onmiddellijk en er ontstaat geen knoeiboel.
 
Wrijf de stift gewoon op de grijze wortels en u krijgt onmiddellijke dekking met een krachtige, glanzende en lang blijvende kleur. U hebt daarbij geen water nodig. De Cover Your Gray – Touch Up Stick kost ongeveer 7 euro. Beweerd wordt dat de kleur blijft tot de nieuwe uitgroei er is.
 
Schwarzkopf – Uitgroei bijwerk stift
 
De Uitgroei bijwerk stift van Schwarzkopf is een snelle oplossing voor uw uitgroei. De stift kan overal en altijd worden gebruikt – zonder inwerktijd en uitspoelen – en is houdbaar tot 3 wassingen. U brengt de stift gewoon aan op droog haar en enkele seconden later is uw uitgroei reeds bijgewerkt. Eenvoudiger kan niet! De handige stift-applicator druipt niet en is goed voor ongeveer 10 toepassingen. De stift is verkrijgbaar in 4 verschillende nuances.
 
Grijs haar verbergen met Clairol touch up
 
Schwarzkopf – Vital uitgroeiset
 
De Vital uitgroeiset van Schwarzkopf is de eerste langdurig houdbare uitgroeibehandeling van dit merk. Het product wordt tussen 2 gewone kleurbehandelingen in gebruikt. De grijscamouflage is 100 %, het kleurresultaat natuurlijk en evenwichtig. De set is verkrijgbaar in 8 verschillende nuances. Op de verpakking staat een kleurwijzer om u te helpen bij uw keuze.
 
Alle nodige materiaal bevindt zich in de verpakking: een tube crèmekleuring, een flacon ontwikkelemulsie, mengbakje en verfkwast, handschoenen en een gebruiksaanwijzing. De inwerktijd is kort: die bedraagt slechts 10 minuutjes. De Vital uitgroeiset kleurt uw uitgroei langdurig bij, tot uw volgende kleuring.
 
Volgende pagina