Dun haar en haarverdikkers

Het aanbrengen van een haarverdikker
 
Vraag: Ik heb reeds heel mijn leven ECHT dun haar, zoals dat van een baby. Steeds wanneer ik dus mijn haar in staartjes of vlechten doe, valt dit echt op. Bestaat er n of ander product om mijn probleem op te lossen?
 
Antwoord: Er zijn een aantal haarverdikkers op de markt. Sommige van deze producten zijn serums die wanneer ze toegepast worden op het haar, het een laagje geven om dikte toe te voegen.
 
Er bestaan ook shampoos en conditioners die het haar lichtjes doen zwellen en olin verwijderen die het haar doen doorwegen en zo voelt het haar dikker aan en ziet het er volumineuzer uit.
 
Sommige mensen kiezen voor chemische textuurbehandelingen of zelfs kleuringen, aangezien de ontwikkelaars en golflotions van deze methodes de cuticula (schubbenlaag) en haarschacht doen zwellen en zo is het haar dikker dan voorheen.
 
Deze toepassingen moet je echter met zorg uitvoeren, zodat je het haar niet beschadigt. Ik zou ten zeerste aanraden om hiervoor een professional op te zoeken in plaats van dit thuis zelf uit te voeren.
 
©Kapsels.net
Foto: Stockshakir/Shutterstock
 
Zie ook: Spray om je haar dikker te doen lijken