Extensions haar dat samentrekt

Meisje dat een probleem heeft met haar extensions
 
Vraag: Ik hoop dat je mij kunt helpen. Men zei me dat ik hl goede extensions had gekocht, maar mijn probleem is dat ik mijn haar niet los kan dragen want het trekt samen en lijkt wel op een rattennest. Ik kam het constant uit en draag het dus in een paardenstaart, maar zelfs dan kan ik er geen weg mee.
 
Ik gebruik goede haarproducten. Die koop ik in de winkel waar ik mijn extensions haalde en ze zijn specifiek bestemd voor haarverlengingen. Ik gebruik eveneens Bumble and Bumble. Heb je suggesties? Ik zou dit rg appreciren. Dank bij voorbaat voor je antwoord.

 
Antwoord: Om eerlijk te zijn, zonder precies te weten welk soort extensions je hebt laten aanbrengen (zowel het type als het merk), kan ik gn uitspraken doen over de kwaliteit van deze materialen. Ik zal gewoon moeten voortgaan op de mening die jij naar voor schuift en ik veronderstel dat je het hebt over iemand die professionele ervaring heeft met extensions en niet verantwoordelijk was om ze jou te verkopen of aan te brengen.
 
Ik moet k weten welke methode gebruikt werd voor jouw extensions. Zijn ze in wefts of los? Zijn ze genaaid, aangebracht met hechtmiddel of gaat het over fusie extensions?
 
Dit gezegd zijnde is er k de kwestie van exact te weten welke producten jij gebruikt. Of ze bestemd zijn voor extensions of niet, is belangrijk, maar ten tweede moet ik eveneens weten over welke specifieke types het hier gaat. Je vermeldt Bumble and Bumble als een merknaam, maar je specificeert niet welke producten binnen dit merk jij gebruikt.
 
Mijn belangrijkste aanbeveling is dat je teruggaat naar het salon waar je extensions aangebracht werden en daar de problemen die jij ondervindt eens uit de doeken doet. Je kapper zou moeten in staat zijn om een soort antikroes- of gladmakend serum aan te bevelen dat zal helpen om de extensions glad en klitvrij te houden.
 
©Kapsels.net
Foto: Vladimir Gjorgiev/Shutterstock
 
Zie ook: Nadelen van haarverlengingen