U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haargroei  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Recht Omhoog Groeiend Haar

Vraag: Ik ben een jongen van 17 jaar en heb volgens mij vreemd haar. Ik heb nu namelijk blond haar van zon 8 cm lang. Alleen groeit mijn haar recht omhoog. Wanneer ik wakker word, staat het al met plukken hier en daar omhoog en wanneer ik het dan kam (ik kam het naar achter), dan gaat het helemaal recht omhoog staan.
 
Ik vind dit een beetje raar, omdat ik niemand ken (met blond haar) die zon haar heeft als ik. Ik vind het nu wel een beetje te lang worden en druk het daarom een beetje omlaag, zodat het toch een beetje laag blijft. Maar nu heb ik eigenlijk een kleine afro.
 
Hebben jullie misschien enig idee of dit vaker voorkomt en wat ik eventueel met mijn haar zou kunnen doen, want ik weet niet zo goed wat ik er nu mee moet doen.

 
Antwoord: Je haren komen uit een haarzakje in je hoofdhuid. De stand van het haarzakje bepaalt de vorm en richting van het haar. Ik denk dat jouw haar gewoon kaarsrecht uit de huid komt en daardoor gaat het natuurlijk rechtovereind staan.
 
Wanneer het haar dan ook slechts 8 cm is, gaat het om erg lange stekels, omdat die nog niet lang genoeg zijn om naar achter te dragen.
 
Je zou je haar kunnen laten groeien, zodat het langer en dus zwaarder wordt en het makkelijker naar achter valt.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact