U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haarverzorging  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Haar drogen

Vraag: Ik heb van nature geen steil haar, maar ook geen krullen, golven eigenlijk. Iedere morgen maak ik mijn haar nat of was ik het en droog ik het, want meestal als ik opsta is mijn haar helemaal uit model. En als het regent is het ook geen zicht meer, dan begint het weer helemaal te krullen, vooral vooraan, aan mijn bles.
 
Veel mensen zeggen dat ik mijn haar niet zoveel mag drogen omdat het dan kapot gaat. Eigenlijk heb ik daar nog niet zoveel van gemerkt en ik doe dat nu toch al meer dan een jaar ... Nu is mijn vraag: is het echt zo slecht om mijn haar te drogen en zo ja, wat kan ik dan doen zodat het steil blijft en toch niet kapot gaat?

 
Antwoord: Het is niet goed om je haar veel te drogen, maar natuurlijk ook niet slecht zolang je het maar goed verzorgt. Denk hier aan maskers, die verzorgen je haar heel erg goed.
 
Verder zou je ook Silk Thearapy van Farouk Systems in je haar kunnen doen. Dit is pure zijde die het vocht weer opbouwt in je haar, zodat het goed verzorgd wordt en niet uitdroogt.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact