Glans toevoegen aan grijs haar

Shimmer Lights
 
Vraag: Hallo. Ik heb een vraagje in verband met grijs haar. Bestaat er een product dat specifiek grijs haar doet glanzen? Héél erg bedankt!
 
Antwoord: Het beste product dat ik ooit gebruikt heb om grijs haar helder en glanzend te maken is datgene wat ik vroeger reeds vermeld heb. Het heet “Shimmer Lights” van Clairol. Het bestaat in shampoo en conditioner en dient om haar dat géén pigment bevat witter en helder te maken. Het verwijdert residu van grijs waardoor het haar dof en vergeeld was en laat het haar natuurlijk en mooi schitteren.
 
Als je nóg meer glans wil, dan kan je een glansverhogend product gebruiken zoals een spray of glansserum om extra zachtheid en glans toe te voegen bij het stylen.
 
Of, als je méér iets wil doen met een langer blijvend glanzend resultaat, ga dan eens op zoek naar clear-gloss producten bij de afdeling kleuringen. Véél fabrikanten maken producten die formules bevatten om het haar helder glanzend te maken en die worden op dezelfde manier gebruikt als een gewone kleuring, maar ze brengen geen énkele tint of kleur toe aan het haar.
 
Deze producten hebben werkende bestanddelen die het haar natuurlijke schittering en glans geven en zijn uitermate geschikt voor vrouwen die wel houden van hun kleurtje, maar toch vinden dat hun haar wat “glans” mist om écht mooi te zijn.
 
Zo’n product heeft als bijkomend voordeel dat het de cuticula (schubbenlaag) glad maakt, kroes vermindert en je een gezondere kop haar bezorgt.
 
Zie ook: Je grijze haar aanvaarden