Dure professionele shampoos

Verschillende soorten shampoo
 
Vraag: Maakt een dure shampoo het verschil? Ik vind het niet erg om mťťr te betalen voor een shampoo, maar zijn professionele shampoos nu ťcht beter voor het haar?
 
Wat is het beste shampoomerk wanneer u let op prijs-kwaliteitverhouding?

 
Antwoord: Dit is een gevoelig onderwerp voor de meeste kappers. In veel salons gebruiken ze specifieke productlijnen en bevelen ze die aan om hun inkomsten te doen stijgen. Veel kapsalons met grotere naam en faam (zelfs lokale namen in grootsteden) produceren hun eigen productlijnen en beweren dat die producten superieur zijn.
 
Maar een shampoo heeft eigenlijk drie componenten: een surfactant of ander ingrediŽnt om het haar te reinigen, een vochtinbrengend of proteÔne middel om het haar glad, zacht en glanzend te maken en een geurtje. Het meest gevarieerd van deze ingrediŽnten is de geur. In feite is het enige verschil tussen vele producten de gebruikte geur.
 
Het belangrijkste element is dat het volledige uw eigen keuze is. Houdt u van de manier waarop een dure salonshampoo ruikt en werkt en kunt u de hoge som betalen, doe dit dan gewoon. Maar het kan dat u elders een goedkoper product vindt dat u even bevredigende resultaten geeft. Het is in feite zo dat sommige supermarktmerken gecreŽerd werden door salon professionals die een massaproductie voor ogen hadden en daardoor lagere prijzen konden geven door een groter volume in verkoop.
 
En denk eraan, het is perfect okť om uw beslissing te maken op basis van gelijk welke criteria van uw voorkeur. Is er een goedkope shampoo waarvan u denkt dat die even goed werkt als de dure shampoo uit het salon, maar verkiest u echt het geurtje van het salonproduct en kunt u de hoge prijs betalen, dan is dit perfect aanvaardbaar.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Moet je regelmatig veranderen van shampoo?