Droogshampoo

Meisje dat op rugzaktocht gaat
Foto: Zhukovvvlad/Shutterstock
Vraag: Hallo, ik ga op rugzaktocht rondtrekken in juli en vermoedelijk zal ik niet vaak kunnen douchen. Ik vroeg me af of er een product bestaat dat je haar beschermt tegen overtollig vet en olie.
 
Antwoord: Wat een geweldig avontuur dat je tegemoet gaat! Om je haar fris en vetvrij te houden tijdens je rugzaktocht, zou je kunnen overwegen om gebruik te maken van "droogshampoo" of "shampoo zonder water".
 
Er zijn diverse droogshampoos beschikbaar van gerenommeerde fabrikanten zoals Schwarzkopf, Algemarin, Batiste, Oscar Blandi, Renť Furterer, en anderen. De prijzen variŽren doorgaans tussen 7 en 20 euro. Als je tijd hebt, zou je deze producten eenvoudig online kunnen bestellen.
 
Een alternatieve optie is om langs de apotheek te gaan en te informeren naar shampoo zonder water. Oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen die te ziek waren om te douchen, biedt dit product een uitstekende oplossing om je haar zuiver en vetvrij te houden, vooral wanneer douchefaciliteiten beperkt zijn.
 
De twee meest gangbare varianten van deze producten bevatten een vloeistof met alcohol en surfactanten die overtollige olie uit het haar verwijderen, waarbij de alcohol snel verdampt. Een andere variant is een aŽrosolpoeder dat oliŽn absorbeert en vervolgens eenvoudig uitgeborsteld kan worden. Dit geeft je de flexibiliteit om het product te kiezen dat het beste past bij jouw voorkeuren en behoeften tijdens je reis.
 
Geniet van je avontuur en reis veilig!
 
©Kapsels.net
 
Zie ook:
 
Hoe je haar wassen
 
Mijn droogshampoo laat een witte laag achter op mijn haar. Hoe komt dit?