Ramsay and Johnson

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


Ramsay and Johnson zijn geen vreemden in deze wedstrijd: ze behaalden de eindoverwinning in 1996 en waren reeds meerdere keren regionaal finalist voor de North East. In 2008 zal het aan Angela Rain en Sarah Sumner zijn om hun onberispelijk record van creativiteit te verlengen , want zij verdedigen de kleuren van het salon in de grote finale.
 
Angela en Sarah leggen uit vanwaar hun idee komt: “Onze visie voor de herfst/winter 2008 is opgebouwd rond een betoverende, gothic look. Dit bewijst reeds dat het een ongelooflijk populair concept zal worden in het salon, want het is subtiel maar krachtig. Ontwerper Gareth Pugh heeft nauw met ons samengewerkt om de sleutelelementen in de kledingstijl van zijn hoog modieuze look te doen uitkomen.”
 
Het is duidelijk dat het salon voor 110 % achter de meisjes staat. “We zijn zo trots op hen,” verklaarde de fiere saloneigenaar Neville Ramsay, die in het verleden reeds de eindoverwinning behaalde. “Ze hebben een ongelooflijk creatieve visie en willen echt grenzen verleggen en de beste zijn. Ik zie hen helemaal de top bereiken.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel