U bent hier:   Home  ›  Awards & Wedstrijden  ›  L'Oréal Colour Trophy  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Creator

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist

vorig kapsel
← Vorige
sensueel kapsel volgend kapsel
Volgende →

Een verbluffende deelname van Creator in Sheffield heeft het salon een stap dichter gebracht bij de overwinning van de beroemde L’Oréal Professionnel Colour Trophy dit jaar. Clare Morton en Stuart Allen werkten op een creatieve manier samen om een kenmerkende en technisch excellente inzending te produceren die indruk maakte op de jury en het salon de kans gaf om de North East te verdedigen tijdens de grote finale in juni.
 
Clare en Stuart geven een woordje uitleg: “We wilden een erg vrouwelijk, sensueel silhouet creëren in de haarlijn en kledingstijl. De kleuren waren geïnspireerd op herfsttinten met schakeringen van zonsopgang erdoor.”
 
De aandacht voor detail, het harde werk en het zorgvuldig overwegen loonden zeker de moeite. Met de regionale finale achter de rug, kijkt het team nu uit naar de laatste uitdaging – de grote finale van de L’Oréal Professionnel Colour Trophy 2008.
 
“Het is het meest fantastische gevoel om de grote finale te hebben bereikt,” uitte een verrukte Clare. “We namen in het verleden al deel, maar bereikten nog nooit deze plaats. Het is een droom die uitgekomen is.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact