Westrow

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


Wonderboy Stephan Hill veroverde de harten van de jury in de North East met zijn ultragladde inzending voor mannen en behaalde zo een begeerde plaats in de grote finale. Zijn oog voor detail in kledingstijl was duidelijk toen model Lewis op de catwalk defileerde in een verfijnde outfit. Het leek net alsof hij zo van de London Fashion Week geplukt was.
 
Stephan legt uit vanwaar hij zijn inspiratie haalde. “Ik wou dat mijn look de stijlkenmerken van een pure gentleman weerspiegelde – denk maar aan Clark Gable in een modern kleedje. Klassieke elementen zoals de zijdelingse scheiding en gladde afwerking werden geüpdatet door een kledingstijl die geïnspireerd was op de catwalkcollecties van Vivienne Westwood en Salvatore Ferragamo.”
 
Stephan is gepassioneerd door mannenmode en mannenkapsels. Vol energie en enthousiasme geniet hij nu van de uitdaging die komen gaat.
 
“Ik kan niet uitleggen hoe verbazend het aanvoelde om te winnen,” riep een duidelijk verrukte Stephan uit enkele ogenblikken nadat hij van het podium stapte. “Ik miste vorig jaar op het nippertje de grote finale en wou dus niet al te veel hopen. Toen ik besefte dat ik gewonnen had, gilde ik! Het was een ongelooflijk moment.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel