Saks

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


John Goddard en Jenny Kay vormen het brein achter een uitzonderlijke L’Oréal Professionnel Colour Trophy deelname, die de jury versteld deed staan en een plaatsje veroverde in de grote finale in juni. Het duo van Saks uit Skipton had zware concurrentie tijdens de regionale finale, maar hun oog voor detail, hun mooi uitgevoerde kleur en hun gewiekste catwalkstyling deden hen doorstoten naar de grote finale.
 
John en Jenny leggen uit vanwaar ze hun inspiratie haalden: “We onderzochten de catwalkcollecties voor de herfst/winter 2008 en werden aangetrokken door de vrouwelijke, chique looks die voorgesteld werden door Marc Jacobs. Zijn collectie beïnvloedde echt de kleur en stijl van het haar van ons model en we creëerden een look die gemaakt is om de komende maanden populair te zijn bij onze klanten.”
 
Nu de eerste plaats veroverd is in de regionale finale, wil het team zich voorbereiden om te wedijveren met 26 andere finalisten – een uitdaging die het maar al te graag aangaat.
 
“Ons team hoorde als laatste zijn naam en mijn hart ging snel te keer,” riep een opgewonden John uit toen hij van het podium stapte. “We zijn in de wolken dat we Skipton op de kaart hebben kunnen plaatsen als een kapselkracht waarmee rekening moet gehouden worden!”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel