Bad Apple

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


Het ambitieuze jonge salon Bad Apple is één stap dichter bij het succes in de L’Oréal Professionnel Colour Trophy, want het behaalde een finaleplaats in de categorie Men’s Image. Adrian Tams en Shaye Chapman deden met hun scherpe look de catwalk uit zijn voegen barsten tijdens de regionale finale van de Midlands.
 
Adrian en Shaye geven een woordje uitleg: “We haalden onze inspiratie uit de herfst-/wintercollectie 2008/2009 van Burberry Porsum en we combineerden onconventionele laagjes en textuur om een gladde look te creëren voor de moderne gentleman. Deze scherpe, nette look mondt uit in een kapsel met weinig onderhoud.”
 
Vol zelfvertrouwen gaat het team nu wedijveren met de allerbesten van de Britse haarmode en dat is een uitdaging die ze maar al te graag aangaan.
 
“Dit is de eerste keer dat we deelnemen als salon,” legt mede-eigenaar Adrian Tams uit. “We zitten nog geen jaar in de zakenwereld. Het bereiken van de grote finale is dus een ongelooflijk succes en een fantastische bekroning van al het harde werk.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel