Toni&Guy

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


De kappers van Toni&Guy in Camberley zijn in de wolken met hun plaats in de grote finale van de L’Oréal Professionnel Colour Trophy 2008. Rachel Culkin, 21, en Scott Jordan, 19, staan nu heel dicht bij het realiseren van hun carrièredroom: de titel behalen van de langst lopende, meest chique kapperswedstrijd ter wereld.
 
Rachel en Scott geven een woordje uitleg: “We wilden het soort Gothic invloed verkennen dat we gezien hadden op de catwalks van Gareth Pugh, terwijl we tevens een vrouwelijk, mooi gevoel wilden behouden. Donkere make-up gaf de look een scherp gevoel terwijl donkere kleurflitsen in het haar zorgden voor glans en textuur.”
 
Rachel en Scott moesten lang wachten op het verdict van de jury. Toen ze hun naam hoorden, veerden ze dan ook opgetogen recht van hun stoel. “Het duurde een eeuwigheid voor we op het podium konden, want er waren zoveel supporters die ons omhelsden,” riep een duidelijk opgewonden Scott uit. “We zijn beiden nog zo jong en we kunnen maar niet geloven dat we het salon zullen vertegenwoordigen in een competitie van dat formaat. Het is reeds een eer om in de grote finale te zitten. Het winnen zou betekenen dat een droom uitkomt.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel