Trevor Sorbie

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


De kappers van Trevor Sorbie in Brighton zijn in de wolken met hun plaats in de grote finale van de L’Oréal Professionnel Colour Trophy 2008. Anna Chapman, 24, en Kate Wilson, 38, staan nu dicht bij het realiseren van hun carrièredroom: de Men’s Image titel in de wacht slepen in de langst lopende en meest chique kapperscompetitie ter wereld.
 
Anna en Kate leggen uit waar hun inspiratie vandaan komt: “We wilden een sterke, mannelijke look creëren die de retrostijl uit de jaren 80 en de komende catwalktrend met Schotse ruiten belichaamde. De pure blonde kleur bewijst dat mannen een krachtig statement kunnen maken met hun haar zonder er té flamboyant uit te zien. Het is ultramodern, fris en inspirerend.”
 
Voor Anna en Kate leek het een eeuwigheid te duren vooraleer de jury haar verdict velde. Bij het horen van hun naam, veerden ze opgetogen recht van hun stoel. “ We zijn ontroerd dat we het salon mogen verdedigen tijdens de grote finale,” zei een opgewonden Anna. “In het verleden waren het telkens donkerharigen die wonnen in de Men’s Image categorie. Het is tijd voor een nieuwe wind en hopelijk zal onze look daarvoor zorgen.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel