Indigo Rye

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


De kappers van Indigo Rye in Caversham zijn heel trots dat ze in de grote finale zitten van de L’Oréa l Professionnel Colour Trophy 2008. Sarah Munnings en Judith Hancock zijn dicht bij hun carrièredroom: de titel in de wacht slepen van deze chique kapperscompetitie.
 
Sarah en Judith leggen uit wat hen inspireerde: “Het haar is een delicaat rood met koperen ondertonen en het weerspiegelt onze geest van het creëren van mooie, draagbare kapsels. Met onze kledingstijl hebben we de opduikende trend gevolgd van vrouwelijke plooien, zoals op de catwalks van Giambattista Valli en Moschino. Het is een combinatie van babydoll ontmoet showgirl vamp.”
 
Voor Sarah en Judith leek het een eeuwigheid te duren vooraleer de jury haar verdict velde. Bij het horen van de salonnaam veerde heel het team recht van hun stoel. “Ons team was het laatste dat afgeroepen werd en onze monden waren op dat moment reeds droog en de zenuwen ondraaglijk,” zei saloneigenares Karen Kennedy. “De meisjes hebben zo hard gewerkt om hier te geraken en het is een beloning voor de passie van het hele team dat beide salons in de grote finale zitten en daar de Midlands en de Southern mogen vertegenwoordigen.
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel