Toni&Guy

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


De kappers van Toni&Guy in Guildford zijn in de wolken dat ze in de grote finale zitten van de L’Oréal Professionnel Colour Trophy 2008. Sara Elhaj, 23, en Emma Davies, 26, zijn nog slechts één stap verwijderd van het realiseren van een levenslange carrièredroom: de titel in de wacht slepen van de langst lopende en meest chique kapperscompetitie ter wereld.
 
Vanwaar hun inspiratie? “We haalden onze inspiratie uit de catwalks en verkenden sterke architecturale vormen met tweeslachtige invloeden. We behielden de vrouwelijkheid van de look door het silhouet van ons model te beklemtonen via epauletten, een aansluitende jurk en hoge hakken.
 
Voor Sara en Emma leek het een eeuwigheid te duren vooraleer de jury haar verdict velde. Bij het horen van hun naam wipten ze van hun stoelen. “Het is een droom die uitkomt dat we voor de tweede keer op rij in de grote finale zitten,” riep een duidelijk opgetogen Sara uit. “Het winnen van de L’Oréal Professionnel Men’s Image award vorig jaar opende de weg naar zoveel ongelooflijke ervaringen. Ik hoop dat Emma en ikzelf erin slagen om nogmaals de titel te behalen en iedereen trots te maken.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel