U bent hier:   Home  ›  Awards & Wedstrijden  ›  L'Oréal Colour Trophy  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Central Studio

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist

vorig kapsel
← Vorige
draagbaar herenkapsel volgend kapsel
Volgende →

De kappers van Central Studio in Bristol zijn doltevreden met hun plaats in de grote finale van de L’Oréal Professionnel Colour Trophy 2008. Russell Lambard, 32, en Becky Branson, 21, staan nu heel dicht bij het verwezenlijken van een carrièredroom: de Men’s Image titel binnenhalen in de langst lopende en meest chique kapperscompetitie ter wereld.
 
Russell en Becky leggen uit vanwaar hun inspiratie komt: “We wilden elementen van mod styling erbij betrekken en hen een moderne toets geven via zachte verfijning. Het is een look die vóór is op de mode en toch draagbaar en mannelijk is.”
 
Voor Russell en Becky leek het lang te duren vooraleer het verdict van de jury kwam. Ze veerden van hun stoel bij het horen van hun naam. “Slechts één team stoot in de Men’s Image Award door tot in de grote finale – het is alles of niets,” zei een opgeluchte Russell. “Het niveau van de competitie was ongelooflijk hoog en we waren verrast toen we beseften dat we doorgingen.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact