Toni&Guy

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


De kappers van Toni&Guy in Swindon zijn erg opgetogen met hun plaats in de grote finale van de L’Oréal Professionnel Colour Trophy 2008. Vikki Holland, 26, en Daryl Greenaway, 25, staan nu dicht bij het realiseren van hun carrièredroom: de titel in de wacht slepen van de langst lopende en meest chique kapperscompetitie ter wereld.
 
Vikki en Daryl geven een woordje uitleg: “Na het bestuderen van de catwalks voor de herfst/winter 08/09 waren we enthousiast om een look te ontwikkelen die de romantische gothic invloed uit de collecties van Alexander McQueen en Gareth Pugh weerspiegelde. De koele, parelmoeren haarkleur maakte de look zacht, vrouwelijk en draagbaar.”
 
Voor Vikki en Daryl leek het een eeuwigheid te duren vooraleer de jury haar verdict velde. Bij het horen van de naam van het salon, wipte het team verrukt recht. “Ons model werd nauwkeurig onderzocht door de jury en leek méér dan de andere deelnemers op de catwalk te moeten defileren,” zei Vikki. “We waren heimelijk vol vertrouwen, maar konden toch onze oren niet geloven toen we onze naam hoorden afroepen. Het was een verbazend gevoel!”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel