The Gentry

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


De kappers van The Gentry in Goffs Oak zijn erg blij dat ze in de grote finale beland zijn van de L’Oréal Professionnel Colour Trophy 2008. Marc Eastlake en Jody Quinn dromen er al hun hele leven van om de Men’s Image titel binnen te halen van de langst lopende en meest chique kapperswedstrijd ter wereld.
 
Waar haalden ze hun inspiratie? “We wilden een kostbare, volwassen look creëren. We hebben laagjes textuur en kleur gebruikt en we hadden de bedoeling een metaaleffect te creëren met de kledingstijl en dat stond in harmonie met het gladde, glanzende haar van ons model. Om te eindigen beslisten we om te kiezen voor een geweldige zwarte bontjas om te zorgen voor een belangrijk stijlstatement.”
 
Marc en Jody moesten lang wachten op de uitslag van de jury. Ze veerden enthousiast recht bij het horen van hun namen. “Alhoewel we de L’Oréal Professionnel Colour Trophy reeds wonnen in 2006, wilden we toch niet te veel zelfvertrouwen hebben tijdens de regionale finale,” legde Marc uit. “We houden echt van deze wedstrijd. Het zien van je model op de catwalk van de grote finale is iets ongelooflijk emotioneels en we zien er echt naar uit om dat moment nog eens mee te maken.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel