Andre Quintal Hairdressing

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


De kappers van Andre Quintal Hairdressing in St Peters Port zijn verrukt dat ze het tot in de grote finale van de L’Oréal Professionnel Colour Trophy 2008 geschopt hebben. Andre Quintal, Viki Stunell en Helen Richards staan nu dicht bij hun carrièredoel: de titel in de wacht slepen van de langst lopende en meest chique kapperswedstrijd ter wereld.
 
Andre en Helen geven een woordje uitleg: “Onze look combineert een klassieke haarsnit met een eigentijdse kleur. De outfit is een subtiele knipoog naar de stijl en glamour van New York in de jaren 70 met een vleugje retro neon en schoenen van designicoon Terry De Hallivand.”
 
Voor Andre, Helen en Phil leek het een eeuwigheid te duren vooraleer de jury haar oordeel velde. Bij het horen van hun naam, veerden ze opgewonden recht van hun stoel. “Ons team hoorde als eerste zijn naam als finalist van de L’Oréal Professionnel Colour Trophy en toen we onze naam hoorden, begonnen we met veel genot te gillen,” riep een duidelijk opgetogen Andre uit. “Het is zo’n fantastische prestatie om de vlag van Guernsey te mogen verdedigen in een prestigieuze competitie. We hebben ons goed en wel bewezen en maken een even grote kans als ieder ander om met de titel naar huis te komen.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel