Headquarters

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


De kappers van Headquarters in Kingston-Upon-Thames zijn erg opgetogen dat ze in de grote finale zitten van de L’Oréal Professionnel Colour Trophy 2008. Zoe Bridges, 28 jaar, en Rachel Defreitas, 24 jaar, zijn nu slechts één stap verwijderd van een levenslange carrièredroom: de titel behalen in de langst lopende en meest chique kapperswedstrijd ter wereld.
 
Zoe en Rachel geven een woordje uitleg bij hun inspiratie voor deze creatie: “Onze look is geïnspireerd op de ontwerper Gareth Pugh en combineert gothic en Boheemse invloeden. Het snoezige gezichtje van ons model zet zich af tegen het theatrale van de kledingstijl en past perfect binnen de herfst- en wintertrends voor 2008.
 
Voor Zoe en Rachel leek het een eeuwigheid te duren vooraleer de jury haar verdict velde. Toen ze hun naam hoorden, wipten de meisjes verrukt op van hun stoel. “We waren zo overweldigd en moesten onszelf eens knijpen om te zien of dit geen droom was,” riep Zoe uit. “Het is nog niet tot ons doorgedrongen en we kunnen haast niet wachten tot de grote finale.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel