Elements

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


Een getalenteerd kapper van Elements in Teddington is fier omdat hij het tot in de grote finale van de L’Oréal Professionnel Colour Trophy 2008 geschopt heeft. Joseph Cordero is slechts één stap verwijderd van het realiseren van een jongensdroom: de titel behalen van de langst lopende en meest chique kapperswedstrijd ter wereld.
 
Hier verklaart Joseph de inspiratie achter dit treffende kapsel: “Mijn look combineert de eigentijdsheid van Agyness Deyn met de iconische invloed van Marlene Dietrich – het is een soort van zich inbeelden hoe zij er zou uitzien anno 2008: deels wilde meid en deels glamourpoes. De kledingstyling is een combinatie van een vleugje jaren 80 met kleurflitsen die voor trilling zorgen.”
 
Voor Joseph leek het een eeuwigheid te duren vooraleer de jury haar verdict velde. Bij het horen van de naam van zijn salon veerde hij verrukt recht van zijn stoel. “Ik heb lang naar dit moment toegewerkt en toch was ik volkomen verrast bij het horen van onze naam,” zei Joseph. “Het is het beste gevoel dat je kan hebben en ik hoop dat mijn succes inspiratie oplevert voor de jongere teamleden.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel