William Thomas Hair Studio

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


Sinead Kelly en Hayley Cordier van de William Thomas Hair Studio in Barnes hebben één van de laatste drie finaleplaatsen veroverd in de L’Oréal Professionnel Colour Trophy.
 
Sinead verklaart hier de inspiratie achter hun treffende beeld: “Ik bezocht verschillende shows tijdens de London Fashion Week om uit de eerste hand de looks te zien die de ontwerpers showden voor de herfst/winter 2008. Daarna keerde ik voor inspiratie terug naar mijn model en beklemtoonde haar mooie, slanke nek met een gladde bob. De lichte schoonheid van haar huid deed ik uitkomen met een trillende rode kleur.”
 
Sinead nam reeds deel aan de Irish Colour Trophy, maar haar recente verhuis naar Londen gaf haar de gelegenheid om te winnen in de L’Oréal Professionnel Colour Trophy, de langst lopende en meest chique kapperswedstrijd ter wereld.
 
“Het was een erg emotioneel moment om de naam van ons salon te horen afroepen, aangezien we zolang gewerkt hebben aan het creëren van deze look,” zei een duidelijk opgetogen Sinead. “De looks die het tot in de grote finale schopten, zijn allen erg verschillend, dus hebben we een even grote kans als alle anderen om de titel in de wacht te slepen.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel