Stewart Lucas

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


Karin Stewart en Stephanie Doherty hebben een glad mannenkapsel ontworpen dat de aandacht van de jury trok en hen zo naar de grote finale katapulteerde. Vorig jaar deden ze een gooi naar de vrouwentitel, dit jaar richtten ze zich op mannenmode. Een beslissing die blijkbaar lonend geweest is!
 
Karin en Stephanie geven een woordje uitleg: “We deden heel wat catwalkonderzoek en ontdekten dat mode op maat een sleutelthema was binnen de mannenmode herfst/winter 2008/2009. We gebruikten textuur en laagjes in de kledij en creëerden zo een Pradalook en vulden die aan met een kort, mannelijk kapsel.”
 
Hun harde werk en onderzoek loonden duidelijk, want het publiek en de jury waren laaiend enthousiast. Nu de regionale finale achter de rug is, begint het team met de voorbereidingen voor de grote finale.
 
“We dachten dat we verkeerd hoorden en waren een ogenblikje verbaasd,” riep een duidelijk opgetogen Karin uit. “Het is een droom die uitkomt. We krijgen de kans om naar Londen te reizen en voor zo’n jury te werken. We kunnen gewoon niet wachten!”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel