Nicholas Graham Salon

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


Nicholas Graham en Natasha Graham zijn de meesterbreinen achter de verbluffende inzending van het Nicholas Graham Salon voor de L’Oréal Professionnel Colour Trophy. Het team creëerde een razor-scherpe haarsnit, een modebewuste styling en een echt origineel kleurenwerk dat hen een plaats bezorgde binnen de top drie van Northern Ireland.
 
Nicholas en Natasha leggen uit waar ze hun inspiratie vandaan haalden: “We konden architecturale invloeden zien in de herfst/wintercollecties voor 2008/2009 en wilden een technische haarsnit creëren die dit thema zou weerspiegelen. De jurk is van Alexander McQueen en die illustreert perfect de structuur en vorm van de algemene look.”
 
Voor Nicholas in het bijzonder is een greep naar de titel 2008 iets gewichtigs, want het is de eerste keer dat zijn salon deelneemt aan deze wedstrijd.
 
“Dit is onze eerste deelname aan de L’Oréal Professionnel Colour Trophy, dus is het verbazend dat we het schopten tot in de grote finale,” riep een duidelijk opgewonden Nicholas met stralend gezicht. “We waren in shock, extase, overstelpt en vervuld van emotie bij het horen van de naam van ons salon. De hele ervaring is onbeschrijfelijk.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel