Jason Shankey Male

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


Brenda Shankey en Karoline Graham mogen dan wel een instinct voor stijl hebben, het is hun nauwgezette studie van de herfst/wintertrends voor 2008/2009 die hen een plaatsje bezorgde in de grote finale. Het team van Jason Shankey Male Grooming in Belfast stelde een mannenkapsel voor dat krachtig was in uitvoering en trendy raak voor stijlzoekers die één stap verwijderd zijn van het modepack.
 
Brenda en Karoline geven een woordje uitleg bij hun keuze: “Onze visie voor de look is de Dior-city boy”. Mannelijk, pasklaar, maar onafscheidelijk geworteld in catwalkmode. Steeds méér van onze mannelijke klanten willen hun conditie opdrijven, dus zijn we afgestapt van de stijve stylingproducten om een eenvoudige hoogglanslook te creëren.”
 
Hun plaatsje in de mannenfinale is verzekerd en nu staan de meisjes voor een bangelijke uitdaging; maar die gaan ze maar al te graag aan.
 
“Het was een opvrolijkend gevoel toen we onze naam hoorden, want dit is nog maar onze tweede deelname,” legt Brenda uit. “Het hele team staat achter ons en we vinden het leuk dat we de kans krijgen om naar Londen te reizen om het daar op te nemen tegen de besten van de besten.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel