Exclusive Hair Company

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


De Exclusive Hair Company in Dunmurray bezit de L’Oréal Professionnel Colour Trophy – Young Colourist Award dankzij de sterperformance van Yvonne Frankel tijdens de competitie van vorig jaar. Nu is het de beurt aan saloneigenares Tanya Curran en aan Catherine Kerr om op het podium te staan van de grote finale en hun kapsel te bewijzen wanneer ze Northern Ireland vertegenwoordigen in de L’Oréal Professionnel Colour Trophy.
 
Tanya en Catherine leggen uit waar ze hun inspiratie vandaan haalden. “Het kapsel dat wij creëerden is draagbaar en toch scherp door een lichte styling in de pony en een mooie zachte kleur. Dat is nu net het soort look waar onze klanten van houden en we zijn verrukt dat de jury hun mening deelde!”
 
In het verleden deed het salon het reeds uitstekend in deze wedstrijd en het is duidelijk dat Tanya geen wroeging heeft over het einddoel – de titel 2008 in de wacht te slepen en zo de traditie van het succes van dit salon verder te zetten.
 
“Dit zal de vierde keer zijn dat we in de grote finale zitten, maar het gevoel van opwinding en voorgevoel is groter dan ooit,” riep een opgewonden Tanya uit toen ze van het podium kwam. “Nu we drie keer de regionale finale gewonnen hebben, zou het geen verrassing mogen zijn dat onze gedachten staan op het nogmaals winnen.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel