Toni&Guy

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


Carrie Parker en Sarah Francon voelen zich vandaag de dag aan de top van de wereld, want ze vieren hun succes met het behalen van de grote finale in de L’Oréal Professionnel Colour Trophy. Het getalenteerde team van Toni&Guy in Norwich neemt voor het eerst deel aan de competitie en de op de catwalk geïnspireerde look stond ver vooraan het modegebeuren.
 
Carrie en Sarah verklaren de inspiratie achter hun treffende beeld: “We keken naar de opduikende trends voor haar en mode en konden een grote invloed zien van topmodellen zoals Erin O’Connor en Agyness Deyn. We hielden ons korte kapsel fris en draagbaar met een koele blonde kleur en wat vrouwelijke lengte rond de voorkant.”
 
Kapster Carrie voelde een adrenalinestoot toen ze op de wedstrijdvloer stapte, maar slaagde erin het hoofd koel te houden. Maar toen de meisjes beseften dat ze in de grote finale zaten, lieten ze alle emoties los. “We konden alleen maar gillen,” riep Carrie uit. “Het hele team was aanwezig om ons aan te moedigen en we stonden te trillen van de zenuwen en van opwinding toen we op het podium moesten om onze prijs in ontvangst te nemen.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel