Sally Montague

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


Lizzie Fox van Sally Montague in Derby heeft getriomfeerd in de L’Oréal Men’s Image Award en heeft zich verzekerd van een plaatsje in de schitterende grote finale in Earls Court.
 
Lizzie legt uit wat haar inspireerde: “Ik was van mening dat het belangrijk was om afstand te nemen van de rechte stijlen die de mannenkapsels steeds beïnvloed hadden. Mijn look doet de natuurlijke textuur van het haar uitkomen en is vol vorm en beweging. We bestudeerden de catwalkcollecties tijdens de London Fashion Week en stelden vast dat aandacht voor detail met onze accessoires de sleutel tot succes zou worden om een afgetekend beeld te produceren.”
 
Het is de eerste keer dat Lizzie deelneemt en ze is enorm opgewonden dat ze haar salon en streek mag vertegenwoordigen op de grote finale in juni.
 
“ Ik werd gepromoveerd tot artistiek leidster en heb nu een veel actievere rol bij de creatieve kant van de zaak,” legt Lizzie uit. “Dit is mijn eerste deelname aan deze wedstrijd en ik ben in de wolken dat ik in de grote finale zit.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel