Mack

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


Voor het tweede jaar op rij ervaren Lisa Redman en Catherine Seeman wat het is om in de grote finale te zitten. Het dynamische duo van Mack in Chelmsford werd gespot met hun trendinterpretatie die haar inspiratie haalde van de modegoeroe Alexander McQueen.
 
Lisa en Catherine verklaren de inspiratie achter hun treffende beeld: “We focusten echt op de sleuteltrends die voortvloeiden uit de London Fashion Week. De plooien en het volume in de collectie van Alexander McQueen waren onze belangrijkste inspiratiebron en we voelden aan dat deze richting echt paste bij de popachtige trekken van ons model.”
 
De zenuwen van de meisjes werden heel erg op de proef gesteld, want ze moesten tot het allerlaatste moment op het verdict van de jury wachten. Ze waren het laatste team dat zijn finaleplaats vernam. Nu de titel in zicht is, zien ze ernaar uit om in juni al het mogelijke te doen om te winnen. “Nadat we vorig jaar reeds in de finale zaten, waren we vastbesloten om hetzelfde succes te behalen. We wisten dat we niet binnen het lijntje liepen met ons krullende kapsel, maar het nemen van een risico kan de moeite lonen.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel