Toni&Guy

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


Toni & Guy uit Stafford heeft nieuwe hoogtes van uitmuntendheid bereikt met een inzending voor de L’Oréal Professionnel Colour Trophy die de jury versteld deed staan in de regionale finale van de North West. Lee Brown en Andrew Udall deden van zich spreken op de catwalk met hun krachtige interpretatie van de herfst/wintertrends voor 2008.
 
Wat inspireerde hen? “We selecteerden haarkleuren die de multitonale schakeringen en texturen van de herfst weerspiegelden. Na een studie van de catwalks beslisten we om onze look tot leven te wekken met een verbluffende jurk van Alexander McQueen die woorden als sexy, krachtig en wow tot gevolg had!”
 
Hun look bezat heel zeker een wow-factor en was het gespreksonderwerp van de avond. In het verleden had dit salon reeds meerdere keren deelgenomen en Lee had besloten dat dit de laatste poging zou zijn om de titel in de wacht te slepen.
 
“Ik heb reeds vijf keer deelgenomen aan deze wedstrijd, maar had het zelfs nog nooit tot in de regionale finale geschopt,” zei een opgewonden Lee. “Ik had besloten dat dit mijn laatste poging zou worden. Ik ben zo blij dat ik ben blijven volhouden – dit zou wel eens mijn jaar kunnen worden!”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel