Hair XS

L’Oréal Colour Trophy regionale finalist


Kapster en coloriste Tanya Henessey heeft een meisjesdroom vervuld door een plaatsje te veroveren in de grote finale van de L’Oréal Professionnel Colour Trophy. Daar zal ze haar eigen salon – Hair XS – vertegenwoordigen.
 
Tanya legt uit: “ Ik hou van het kleurenpalet van de herfst en haalde inspiratie uit frisse goudbruine schakeringen, kersentinten en koperkleur. Vivienne Westwood is als ontwerpster een idool van mij en dus weerspiegelde de kledingstijl een grillig, maar toch vrouwelijk silhouet dat een sterke identiteit heeft.”
 
Tanya heeft op haar ééntje een plaats behaald in de grote finale. Ze zal het nu opnemen tegen de beste Britse kappers en straalt reeds dat soort vertrouwen uit dat eigen is aan winnaars.
 
“Er was dat gevoel van totaal ongeloof toen ik de naam van mijn salon hoorde afroepen als winnaar,” zei een verbaasde Tanya enkele ogenblikken nadat ze het podium verliet. “Ik wachtte lang om deel te nemen aan de L’Oréal Professionnel Colour Trophy en nu ik in de grote finale zit, het ik het gevoel dat ik elke kans op de overwinning behoud.”
 
Méér regionale finalisten
 
Foto: L’Oréal Professionnel