Net boven de schouders kapsels van beroemdheden

Net boven de schouders kapsels
 
Kapsels tot net boven de schouders zijn tegenwoordig hot, hot, hot, zowel bij celebrity’s als bij gewone vrouwen van over heel de wereld. En daar zijn verschillende redenen voor. Een deel van de massale aantrekkingskracht is dat dit trendy kapsel een vrouwelijke flair heeft zonder te kampen te hebben met al de moeilijkheden die verbonden zijn aan langere kapsels.
 
Bovendien doen deze kapsels het goed omdat ze minder product en ook kortere stylingtijden vergen. Kapsels.net gelooft dat je met deze bobkapsels en halflange kapsels tot net boven de schouder meer waar voor je geld krijgt.
 
Het boven de shouders kapsel van Holly Marilyn Solem
Holly Marilyn Solem met haar haar net boven haar schouders
Denk je dat schoonheden met krullend haar niet staan met kortere kapsels? Met haar haar net boven de schouders bewijst Holly Marilyn Solem dat dit wél kan! Kapsels.net adviseert het gebruik van een krul definiërend product samen met het laten drogen aan de lucht of – als je in tijdsnood zit – je föhn met diffuser voor de beste resultaten.
 
Amy Paffraths lange bob met beach waves
Amy Paffraths lange bob met beach waves
De prachtige Amy Paffrath kan je vertellen of blondines echt meer plezier beleven. Ze is een bruinharige schoonheid, een betoverende roodharige en een blonde bom geweest. Ze gebruikt een krultang om van haar beach waves een geweldig succes te maken in dit mooie lange bobkapsel.
 
Gemma Artertons net boven de schouders haar
Gemma Artertons net boven de schouders haar met een zwaai naar buiten
Gemma Artertons halflange kapsel is een combinatie van verschillende elementen. Ze heeft een bescheiden warme medium bruine tint die haar die lieve en gewilde buurmeisjesvibe geeft en het spel met haar zijdelingse pony is sterk. De naar buiten wippende punten zorgen voor een speels en koket gevoel. We zijn dol op dit kapsel net boven de schouders!
 
Evangeline Lilly’s net boven de schouders kapsel voor elke dag
Evangeline Lilly’s net boven de schouders kapsel voor elke dag
Dit pittige en gescrunchte kapsel net boven de schouders dat Evangeline Lilly hier toont, kan niet schattiger zijn. Het beste deel ervan is dat het “tijdloos” uitademt, maar het is eveneens een makkelijk style&go kapsel voor elke dag. Doe een beetje mousse op vochtig haar, draai je hoofd ondersteboven en gebruik de diffuser tijdens het föhnen.
 
Sarah Hylands bobkapsel net boven de schouders
Sarah Hylands bobkapsel net boven de schouders
Een recordaantal dames haastten zich naar hun gewaardeerde kapper nadat Sarah Hyland voor het eerst verscheen met haar frisse bobkapsel en sindsdien is de populariteit van het bob-/lobkapsel aan het toenemen. We beweren niet dat zij de enige reden is, maar het kapsel van de trendy ster heeft er zeker toe bijgedragen.
 
Abigail Spencers bob boven de schouders
Abigail Spencers bob boven de schouders met ombré kleuring
Veel vrouwen denken dat de ombré haarkleurtrend enkel succesvol kan werken bij de langere kapsels, maar, zoals je hier ziet, bewijst Abigail Spencer dat deze theorie helemaal verkeerd is. Het enige criterium om de ombré haarkleur met succes te dragen, is die te combineren met krullen.
 
Jenna Coleman met krullend haar net boven de schouders
Jenna Coleman met krullend haar net boven de schouders
Wanneer je dicht genoeg kijkt, dan zie je dat ook Jenna Coleman één van de vele beroemdheden is die de ombré haarkleurtrend omarmd heeft, maar dan op een subtielere manier. Ook zij heeft dit op een passende manier gecombineerd met krullen. Haar diepe zijscheiding zorgt voor een mooi langer opzij bewegend kapsel met haar net boven de schouders!
 
Katie Aseltons kapsel boven de schouders
Katie Aseltons kapsel boven de schouders met zijdelingse pony
Hoe schattig is die pony van Katie Aselton, niet? Ze weet hoe ze een piekerige pony moet omtoveren tot een zwoele opzij bewegende look. De pony vestigt echt de aandacht op dat deel van haar gezicht en accentueert haar hypnotiserende ogen. Heb je een pony en een krullend kapsel, spendeer dan zeker tijd aan het straightenen van de ponyzone voor de beste resultaten!
 
©Kapsels.net    Foto's: PR Photos
 
Zie ook: Kapseladvies