Haarverdikkingsservice

Middel om haar dikker te maken
 
Haar nodig? Balmain introduceert een revolutionair haarverdikkingssysteem.
 
Onlangs nog uw haar goed bekeken? Verouderen gaat samen met enkele uitdagingen voor vrouwen en één van de minst besproken veranderingen in onze lichamen is het verlies van haar dat samen kan gaan met al het andere ongenoemde. Het schijnt dat mannen enorme problemen hebben met haarverlies bij het verouderen, maar een enorme 50 % van alle vrouwen boven de 50 hebben nog slechts de helft van hun haar.
 
Kappers zijn vaak het spoor bijster, ze weten niet hoe ze efficiënt kunnen helpen en toch zijn zij de eersten die door deze vrouwen benaderd worden. Vrouwen met haarverlies verkiezen het advies van hun kapper boven dat van hun dokter. Eigenlijk weten dokters ook vaak niet wat te doen en er bestaat nog geen pilletje dat het probleem kan oplossen.
 
Er zijn vele oorzaken voor vrouwelijk haarverlies: genetische aanleg, hormonaal onevenwicht of een reactie op medicatie. Het haarverlies bovenaan het hoofd gaat heel geleidelijk en u zult het lange tijd niet opmerken, tot plots uw scheiding breder lijkt te zijn en de hoofdhuid ten slotte steeds duidelijker wordt, terwijl het haar langs de zijkanten, achteraan en in de nekzones nog steeds dicht is.
 
Met Hair+ Volume Secret van Balmain is er nu een product beschikbaar dat kappers de juiste tools geeft om vrouwen te helpen die te kampen hebben met fijn, dun haar bovenaan. Er is geen magie mee gemoeid, alhoewel het misschien zo kan lijken.
 
Hair Filler en Booster voor vrouwen met weinig haar
 
Haarstukje om dikker haar te verkrijgen
 
Hair Booster om haar aan te vullen bij vrouwen met haarverlies
 
De Haarverdikkingsservice van Balmain bestaat uit een clip-in haarstukje gemaakt uit menselijk haar dat bestaat in 12 kleurcombinaties, met inbegrip van 3 grijze tinten. De vernuftige haarstukjes kunnen makkelijk vastgemaakt en elke dag gedragen worden. Met een klein beetje oefening duurt het slechts enkele minuutjes om ze op de juiste plaats vast te maken.
 
Er zijn twee versies die de meest voorkomende problemen behandelen:
 
De Filler zorgt voor algemeen volume en is V-vormig. Dit is een goede oplossing als u nog een goede hoeveelheid en dichtheid van uw eigen haar hebt, maar het volume een boost wilt geven.
 
De tweede variant – die de passende naam Booster kreeg – is ovaalvormig en speciaal ontwikkeld voor vrouwen die nog maar weinig eigen haar bovenaan hebben. De Booster camoufleert de hoofdhuid en vult haar in daar waar er het meest nood aan is.
 
Beide versies van Balmains Volume Secret zijn luxueus verpakt met alle nodige tools, clips en speciale producten om uitdunnend haar te voeden en te herstellen.
 
Afbeeldingen: ©Balmain Hair
 
Lees ook:
 
Eerste hulp bij haarverlies
 
Haarverlies bij de ouder wordende vrouw