10 tips voor het kiezen van de beste zonnebril

Modieuze zonnebril voor vrouwen
 
Zo modieus de perfecte nuances. We zetten hem op van zodra de zon begint te piepen van achter de wolken. We zetten hem in ons haar van zodra het donker wordt. En we laten hem nooit los. Hij is steeds bij ons, onze constante metgezel, of het nu warm is of niet.
 
De zonnebril heeft al een cultstatus verworven als accessoire sinds de tijden van de Romeinse keizer Nero, die de wereld bekeek doorheen gepolijste smaragdgroene edelstenen. Zonnebrilglazen zijn er in verschillende tinten: bruin, violet, grijs, abrikoos Met of zonder randen. Gewoonweg perfect voor het spelletje van verandering. Verander van outfit, verander van zonnebril.
 
Durf iets nieuws te proberen steeds weer opnieuw. Zoals je wenst. Afhankelijk van de gelegenheid. Omdat niets in het leven hetzelfde blijft. Alles verandert. We gaan mee met de stroom en drukken onszelf uit via onze stijl. Als kleren de man maken, dan accessoires nog veel meer! Ideaal wanneer die ook nog eens onze ogen perfecte bescherming bieden en zelfs ons zicht kunnen corrigeren!
 
Moderne zonnebril voor dames
 
Modieuze zonnebril voor mannen
 
In de collecties van Silhouette is er een model voor elke smaak en stijl. Al wat je hoeft te doen, is kiezen. Silhouette heeft 10 tips samengesteld voor jou zodat er niets kan mislopen.
 
1. De zonnebril mag niet knellen of te strak zitten, anders zal hij snel een marteling worden. Een goede reden om te kiezen voor een bril uit hightech titanium of SPX polyamide. Dit is wat de bril licht maakt, passend voor alles. En hij irriteert nooit!
 
2. Denk aan wanneer en waar je je zonnebril het meest draagt. Heb je hem nodig voor sportactiviteiten? Voor rondslenteren in de stad? Neem je vaak vakantie langs het water? Of heb je een zonnebril nodig om een wagen te besturen? Afhankelijk van je noden kan je opteren voor een stoere bril met een sportief ontwerp, een bril met elegant vol montuur of een klassiek cool model met speciale polariserende glazen die ideaal zijn om de sterke schittering van wateroppervlakten of asfalt te bestrijden.
 
3. Kies de kleur van het glas in overeenstemming met het bedoelde gebruik. Kleuren en contrasten kunnen niet zo goed gezien worden door rode of blauwe glazen. Dit maakt hen ongeschikt om een wagen te besturen. Kies in de plaats voor groen, bruin of grijs. Deze kleuren zorgen voor optimaal, onvervormd zicht.
 
Lees verder ...