Fluorescerend haar (2)

Fluorescerend haar
 
Vorige pagina
 
Manic Panic heeft eveneens het gamma UV-kleuren uitgebreid. Als je dus daarmee opgegroeid bent en nog steeds ervoor wil kiezen, dan kan dit. Maar de dimensie en het krachtige UV-effect van de lijn van Alfaparf Milano is nog straffer dan wat je je ooit zou kunnen ingebeeld hebben. Het is zoals het weelderige eenhoorn haar en het is een risico dat zo leuk is om te nemen omdat er twee kanten aan zijn: de kleurrijke kant en de onverwachte glanzende kant die mensen zal blijven betoveren.
 
De fluorescerende haarlook sloeg aan wanneer ontdekt werd dat haarkleur eigenlijk kon glanzen en er prachtig uitzien. Het was een manier om jezelf op méér dan één manier te transformeren en er geweldig uit te zien.
 
Waar ik van hou in deze look is de mix van kleuren en de manier waarop mensen met langer haar gekozen hebben om zeemeerminvlechten te maken die zo schitterend kleurrijk zijn. En dan gaat het licht uit en glanzen ze gewoon. Het is een onverwacht kantje van iets dat zo delicaat lijkt en ik denk dat dit het is wat aanslaat.
 
Aan de buitenkant zie je eruit alsof je gewoon voor een kleurrijke toets koos, maar diep vanbinnen weet je dat er zoveel méér is en dit maakt het leuk en opwindend. We hebben allen nood aan wat plezier en mysterie.
 
Niet klaar voor de verbintenis? Ik snap het volledig en net daarom bestaan er neon haargels die je één wasbeurt lang toelaten om te glanzen in het donker en niet vereisen dat je je huidige haarkleur verandert. Dit kan ook een testfase zijn om te beslissen of je al dan niet voor een permanentie verandering zult gaan.
 
Er bestaan veel kleuren, misschien méér dan in een kapsalon. Je kunt dus een echt gevoel krijgen van wat er bestaat en wat je leuk vindt plus het plezier dat samengaat met fluorescerende lokken.
 
Er bestaan ook clip-in extensions die glanzen in het donker en dus op UV reageren. Je kan dit proberen om te ontdekken of highlights misschien eerder jouw ding zijn. Misschien heb je liever onder je haar gekleurde stroken zodat de kleur komt piepen en dit jouw geheimpje blijft via deze niet-permanente methode.
 
Eigenlijk zijn er verschillende opties binnen handbereik vooraleer je de sprong waagt, maar geloof mee, eens je dit gedaan hebt, zal je nooit meer terug willen. Dit zal een super leuke haarperiode zijn en ik geloof dat je nooit te oud bent om te experimenteren met de evoluerende haartrends. Je krijgt maar één leven, dus (be)leef dat ten volle. Veel plezier en veel succes!
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Méér over het kleuren van haar