Trends voor Lang Haar


Lang haar mag losser gedragen worden, op voorwaarde dat het goed geknipt, gesneden en verzorgd is. Dan valt het mooi luchtig en heeft het haar veel beweging door de verschillende lagen. Wanneer je het haar langs de contouren wat korter knipt, doet dit je gezichtsvorm mooi tot zijn recht komen. Je creŽert daarbij een soort van persoonlijke look. Een pony of een lok bij lang haar zien we steeds minder.
 
Blond is een veel geziene kleur deze zomer. Je kan kiezen tussen vele verschillende tinten blond, maar juist de combinatie van verschillende nuances die dicht bij elkaar liggen en mooi bij elkaar aansluiten, geeft een natuurlijk effect. Kies je zelf niet zo snel voor blond, dan is dit geen probleem, we zien ook veel warme chocoladebruine tinten, waarbij ook gebruik gemaakt kan worden van verschillende kleurnuances met rood en bruin, om zo optisch meer diepte en beweging te creŽren in het haar.
 
Wanneer je ervoor kiest om lang haar los te dragen, zorg er dan wel voor dat je haar goed verzorgd is en veel glanst. Je kan het haar steil dragen, maar ook in de krul, dan komen de kleurnuances goed tot hun recht.
 
mooie moderne kapsels
 
Collectie: Kapsels Zomer
 
Haar: Team John Beerens Haarstudio
Haarproducten: CHI en SunGlitz
Make-up: Elise Thieme voor Pupa
Fotografie: Paul Bekkers