Opgestoken Haar


Heb je van nature krullen, accentueer ze dan! Krullen zijn nog steeds erg goed, maar dan wel pluis- en kroesvrije krullen. Dit kan je bereiken door je krullende haar optimaal te verzorgen. De Taming Control lijn van J Beverly Hills verzorgt het haar en brengt het vochtgehalte in balans, wat het pluizen van de krullen tegengaat. Het Crazy Curl Styling serum zorgt voor een soepele en natuurlijke krul.
 
Om je steile haar krul te geven of om je krullende haar een glamourlook te geven, kan je de Curl CHI Iron indraaien. De krullen zijn dan krachtig en compact en door de verschillende maten in de Curl CHI kies je precies welke krul je mooi vindt en creŽer je elke keer opnieuw een ander resultaat. Krullend haar is makkelijk op te steken voor een feestelijke gelegenheid of een dagje uit.
 
Wanneer je een paar plukjes laat loshangen in je gezicht en aan de achterkant, creŽer je een nonchalante look. Wanneer het wat chiquer mag zijn, steek dan al het haar wat steviger en strakker naar achteren. Denk daarbij aan de ďGrace KellyĒ rol. Dit kan uiteraard ook met steil haar.
 
Collectie: Kapsels Zomer
 
Haar: Team John Beerens Haarstudio
Haarproducten: CHI en SunGlitz
Make-up: Elise Thieme voor Pupa
Fotografie: Paul Bekkers