Team John Beerens Haarstudio

Winterkapsels 09-10

  • piekerige korte haarsnit
  • natuurlijk gekleurd grijs haar
  • van nature krullend haar
  • lange haarstijl met een vlecht
  • krullend lang haar

 
De wintercollectie van Team John Beerens Haarstudio te Tilburg is ge´nspireerd op de jaren 80. De retrokapsels hebben fijne en grove krullen of zijn stoer en warrig en natuurlijk zijn er ook de vlechten. John Beerens Haarstudio richt zich niet tot een specifieke doelgroep: niemand wordt uitgesloten, iedereen verdient mooi haar! De nieuwe kapsels zijn draagbaar en de absolute trend voor het komende jaar!
 
De make-up bij de modellen werd verzorgd door Elise Thieme voor Pupa. Tijdens het winterseizoen zullen er veel groen/grijstinten te zien zijn. Het accent ligt echt op de ogen: donker- met lichtgroen, licht- en donkergrijs, maar ook de combinatie van grijs en groen mag! Combineer vooral ook met gekleurde potloodjes.
 
Neem voor een frissere uitstraling bij de groene oogschaduw een fel groen/turkoois oogpotlood. En laat dit in de hoeken uitlopen naar donkergroen. Hetzelfde kunt u doen bij de grijze oogschaduw met een zilverkleurig potlood in de binnenste ooghoek en donkergrijs aan de buitenkant. Pupa heeft deze winter zelfs een grijze mascara om het plaatje compleet te maken. Die heeft een net iets zachtere uitstraling dan een zwarte mascara en sluit dan ook compleet aan bij de nieuwe wintertrends!
 
Haar: John Beerens
Fotografie: Paul Bekkers