Van nature krullend haar


Is uw haar van nature krullend, dan zit u goed deze winter. Team John Beerens Haarstudio is gespecialiseerd in het knippen van krullend haar. Belangrijk is dat uw haar goed geknipt wordt (niet gesneden om pluis te voorkomen) voor veel volume en dat u het optimaal verzorgt om kroezend en pluizig haar tegen te gaan. Veel lagen zorgen voor volume. Laat dit enkel bovenaan doen om de onderkant mooi vol te houden.
 
van nature krullend haar
 
Veel warmte in de kleur en speelse accenten vormen de basis voor dit najaar. Hier werd gekozen voor een donkerbruine basis met een natuurlijke goudtint. Het speelse effect wordt gecreŽerd met highlights, met een mokka blond tint vuit de SunGlitz lijn. Dit is de meest milde, ammoniavrije vorm van oplichting, die het haar beschermt, het een mooie glans geeft en ervoor zorgt dat de intense kleur langer kan behouden worden.
 
Bij de verzorging van krullend haar is het belangrijk dat de producten het haar verzorgen zonder het te verzwaren. De Curl preserve lijn van CHI versterkt het haar, herstelt de vochtbalans en brengt de elasticiteit terug. Zo bekomt u een soepele, natuurlijke, kroes- en pluisvrije krul.
 
Moderne kapsels voor oudere dames
 
Collectie: Winterkapsels
 
Haar: John Beerens
Fotografie: Paul Bekkers