Sexy Glam door BUNDY BUNDY

  • mooie korte coupe
  • haarsnit met kort opgeknipte neck
  • haarsnit met kort geknipte zijkanten
  • korte coupe met krullen
  • glad kort kapsel
  • superkort kapsel met lange pony
  • glad en steil haar
  • korte coupe met oplopende lengte

 
De trendy boodschap van BUNDY BUNDY
 
Kan je de lichtheid van de lente voelen in de lucht? In mode vertaalt deze lichtheid zich in stralend wit. In hun prêt-à-porter shows lente/zomer gaven Calvin Klein, Jil Sander en Nicolas Ghesquière voor Balenciaga ons een vooruitblik op wat dit seizoen in petto heeft. Opvallend minimalistische snitten worden gekoppeld aan luchtige en toch weelderige materialen.
 
Om er zeker van te zijn dat deze look naadloos aansluit van kop tot teen, heeft het artistieke team van BUNDY BUNDY de ultieme passende haarlook gecreëerd: “Sexy Glam”! Die wordt gekenmerkt door een levendige, stralende blonde tint met een flexibele korte snit, wat een dosis sexappeal aan deze glamoureuze look geeft.
 
De nieuwe trendy kleuren van BUNDY BUNDY
 
De nieuwe trendy collectie van BUNDY BUNDY straalt in een blond gemaakt voor sterren zoals de hedendaagse Marilyn Monroes. Het is pure luxe voor lichte teinten. Dankzij onze exclusieve “Luxury Shades” kleurtechniek (ontwikkeld door het artistieke team van BUNDY BUNDY), worden koele en warme nuances van blond gecombineerd om te resulteren in een harmonieus geheel wanneer er beweging in het haar zit.
 
Om dit effect te bekomen, verven we erg dunne haarlokken met behulp van wel vier verschillende tinten. Het resultaat: een verbluffend stralend en levendig blond dat zich op natuurlijke wijze aanpast aan elk huidtype!
 
De nieuwe trendy haarsnitten van BUNDY BUNDY
 
Elke dag een nieuwe look. Verwacht niets minder van onze op maat gemaakte perfecte snit, gekozen door het artistieke team van BUNDY BUNDY om in het middelpunt van de belangstelling te staan dit seizoen. Deze snit wordt geföhnd over een ronde borstel en is perfect voor op kantoor. Of gebruik wat haarwax om een krachtige warrige zwembadlook te bekomen. Voor een avondje uit verandert u de snit in een glamoureuze hoogmodieuze look.
 
We garanderen een onbegrensd aantal stylingvarianten! Dit wordt mogelijk gemaakt door onze baanbrekende BUNDY BUNDY kniptechniek en zijn aanpak in twee stappen. Eén ervan is een compacte snit van de lagere haarlagen achteraan en aan de zijkanten, wat er ongelooflijk vrouwelijk uitziet in combinatie met het langere haar bovenaan. Dit resulteert in een gladde, wapperende basislook die thuis makkelijk te stylen is.
 
Kapsels: BUNDY BUNDY artistiek team