The Glamour Collection

Schwarzkopf Essential Looks

Geïnspireerd door de catwalks creëerde Schwarzkopf Professional de “Glamour Collection” van de Essential Looks lijn. Op die manier krijgen we een vooruitblik op de trends voor de lente en zomer van 2006. Sportief of casual, meisjesachtig, wild of klassiek en elegant: deze glamoureuze Looks doen u zin krijgen in het nieuwe seizoen!
 
  • vrouwelijke lange haarstijl
  • moderne vrouwelijke look
  • kinlange haarstijl
  • herenkapsel met lange pony

 
De looks van de “Glamour Collection” vatten de hoogtepunten van het seizoen samen zoals ze te zien waren in de modeshows in Londen, Milaan, Parijs en New York. Steve Hogen – creatief directeur voor Schwarzkopf Professional Essential Looks – zegt: “Dit seizoen zullen we herdefiniëren wat Glamour betekent. De shows waren niet allemaal noodzakelijk gewichtig en overdreven luxueus, maar glamour maakte er steeds deel van uit – in de keurige contouren van McQueen en eveneens in de wapperende stoffen van Anna Sui.”
 
De “Glamour Collection” is een mix van eenvoudige, weelderige en elegante looks die ontwikkeld werden door een team van hoog kaliber van industrie insiders. Elk jaar bepalen de Essential Looks internationale normen voor snitten, vormen en kleuren en ze bieden kappers en hun klanten een inspirerende selectie van aanpasbare looks.
 
Tyler Johnston – Schwarzkopf Professional Global Editorial Ambassador – is verantwoordelijk voor de haarsnitten. Hij ontwikkelt technisch perfecte kapsels en brengt de catwalk looks naar de salons. “Ik hield er echt van om deze nieuwe collectie te creëren. Het is mogelijk om zelfs klassieke vormen glamoureus te maken met kleine, maar toch kenmerkende details. De nieuwe looks belichamen de verschillende kanten van de huidige glamour en versterken het concept van Essential Looks.”
 
Kleur is een onontbeerlijk deel van alle kapsels – daarom heeft Tracy Hayes, Global Colour Ambassador voor Schwarzkopf Professional, de looks geperfectioneerd met haar creativiteit en verleidelijke, nieuwe kleuren van Igora. “De kleuren werden erg natuurlijk gehouden; regenboogkleurige kleurcombinaties hebben een elegante glans en ondersteunen elk glamour thema. Kleur is echt de beslissende dimensie voor elke look en deze nieuwe collectie toont perfect hoe die te gebruiken, hoe de binnenste glamour naar de buitenkant te brengen.”
 
Voor het lente-/zomerseizoen is de “Glamour Collection” een instructie en een manier om het catwalkgevoel in het leven van elke dag binnen te brengen.
 
Kapsels: Schwarzkopf