Purity


Deze trend wordt gekenmerkt door een pretentieloze, ontspannen vooruitblik op het glamourthema. Purity is een sprookje van onschuld en accentueert tedere vrouwelijkheid met wapperende weefsels en vormen met minimale structuur. Het team van Essential Looks heeft de romantische gedachte van glamour veroverd en die veranderd in een rustig statement voor de lente/zomer. Transparante tule en chiffon wikkelen zich rond vrouwelijke vormen. Effen cocktailjurkjes in pasteltinten zijn de verpersoonlijking van de bescheiden glamour van Purity.
 
Een wapperende pony, de zachte laagjes in de nek en lange secties opzij brengen deze meisjesachtige glamour tot de perfectie.
 
De kleur pikt één van de grootste thema’s van de modeweken op en boogt op zachte waterkleuren. Zachte, wapperende pasteltoetsen in nuances van violet geven lichtheid en beweging aan de totale look. Tinten die lichter worden en verzachten naar de uiteinden toe plagen de ogen en verlenen een element van verrassing aan de look. Natuurlijke lippen en ogen geaccentueerd met kohl zijn de bijpassende make-up voor dit romantische kapsel.
 
Collectie: The Glamour Collection
 
Kapsel: Schwarzkopf