Gladde en chique bob


Het andere kapsel van deze collectie is een klassieke “gestapelde” bob met ultramoderne kantjes. De snit vertoont een superscherpe horizontale pony en een even zuivere rand bij de gehoekte lijn van de bobsnit. De lijn geeft een gewichtige grens van het kapsel weer met lichte ondersnit, aangezien het nekhaar extra kort geknipt werd om de styling van het haar te accentueren en méér beweeglijkheid en veelzijdigheid in de gecreëerde kapsels te bieden.
 
Net als bij het vorige kapsel heeft deze look een natuurlijk zwarte basiskleur, beklemtoond door een sluier van karamelbruin in een dunne waaiervormige laag die de zijkanten en kruin bedekt. Deze kleurensluier zorgt voor een leuk highlighteffect en geeft energie aan het kapsel, aangezien elke beweging van het haar de basiskleur doet door het zuivere kleurengordijn piepen.
 
De stylingverschillen tussen de vorige foto en bovenstaande foto zijn eenvoudig, maar doeltreffend. De vorige foto maakt het kapsel stouter door volume toe te voegen aan de onderste haarlagen. Zo wordt de kruin langer en wordt de gewichtslijn uitgerekt om de kaaklijn van het gezicht te beklemtonen. Bovenstaande foto toont de snit gestyled voor compact, glad en chic effect. De ondersnit laat toe dat het haar gevormd wordt in een nauwkeurig passende bol die het gezicht omlijnt en een gladde, zachte look creëert.
 
Collectie: Madame Valiant
 
Haar: Steve Salon de Coiffure – Medan