Korte contoursnit


Het eerste kapsel van de collectie wordt getoond op drie foto’s met lichte variaties in stylingafwerkingen. Deze korte contoursnit (die nauwkeurig de buigingen van de schedelhuid volgt) is asymmetrisch in zijn basisvorm en vertoont een erg lange ponyzone voorlok. De haarpunten werden verzacht met een scheermes en vormen zachte, lichte omtrekken voor de algemene vorm van het kapsel.
 
Het warme, pittige medium kastanjebruin van de basiskleur wordt geaccentueerd door de vorming van donker “gevlekte” accentzones die zich zachtjes vermengen met de rest van het haar langs hun gewone grenzen. De accentkleur is uitstekend zichtbaar aan de buitenste linkerkant van het kapsel en wordt herhaald in een kiekeboe accent aan de rechterkant.
 
De drie foto’s verschillen enkel in de specifieke kapselafwerkingen die getoond worden. Bovenstaande foto focust op een ultragladde finish om een sferisch silhouet te vormen dat dynamisch en theatraal is in zijn aantrekkingskracht. Foto twee verbindt gladde, glanzende voorgrondstyling met liftende en volumegevende elementen bij de kruin en achterkant van het haar om de accentkleur te beklemtonen en het kapsel méér energie en beweging te geven. Foto drie is een volledig naar voor gericht kapsel dat een glanzende finish heeft voor volheid en definitie in het haar.
 
Collectie: Madame Valiant
 
Haar: Steve Salon de Coiffure – Medan