Watervallen van gouden haarstrengen


Ze houdt van dingen die rond bengelen. Ze houdt van hun gewicht, van de manier waarop ze aan de spieren van haar nek trekken en van de manier waarop ze op haar huid aanvoelen naarmate ze in hun zwaaiende boog langs haar huid strijken. Ons speelse meisje hier is het gewoon om haar zin te krijgen. Haar jurkjes zijn klein en haar juwelen groot en haar haar is hoe ze zich voelt op het moment in kwestie. Hier is het een mix van controle en frivoliteit.
 
Het haar kreeg een scheiding links van het midden en werd zorgvuldig verdeeld en gladgemaakt om aan elke kant van het hoofd boven het haar een punt te vormen en het werd daar verzameld. De losse haarpunten zijn gekruld en in watervallen van gouden haarstrengen geschikt. Er zijn deeltjes gouden draden die rondslingeren en het licht vangen in hun glanzende lokken.
 
Wanneer u start met de basisstyling van het vorige kapsel en het haar verdeelt zoals beschreven, zult u in staat zijn om de twee staartjes te maken zoals gewenst. Gebruik wat gladmakend serum om de haarstrengen zoals nodig te definiŽren.
 
Collectie: Unleashed
 
Haar: Asif Yvette Artistic Team
Make-up: Hayley Britton
Art Direction: Richard Miles
Fotografie: Richard Miles