Kapsel vol volume


Noordenwinden blazen en hun ijsachtige vingers knijpen in de echte warmte van uw ziel. En toch hebt u het behaaglijk warm in een bonthoed, naarmate de lagen van natuurlijke vezels zowel de levensstelende koude blokkeren als de warmte van uw eigen lichaam dicht tegen uw huid zachtjes wiegen.
 
Het kapsel vol volume dat u hier ziet is ontworpen op basis van een gelaagde snit en het haar is gekruld en gekamd om deze lagen op te bouwen als imitatie van de knusse halo van bont die de dapperste van de bevroren wildernissen beschermt. Haar dat valt tot het midden van de rug werd zorgvuldig op dunne tools gedraaid en zo worden strakke spiraalkrullen gecreëerd die donzig gemaakt werden en toch meer krullend dan kroezig gehouden werden en een zachte hoogte rond het hoofd vormen.
 
De natuurlijke, neutrale beige blonde tinten vormen een perfecte kleur voor de imitatie van de behaaglijke bonthoed en de roze wangen doen denken aan een gezicht dat door de wind verbrand werd. Gebruik wat haarlak en een zachte hand om de krullen intact te houden bij uw eigen “sneeuwkoningin” kapsel.
 
Collectie: Unleashed
 
Haar: Asif Yvette Artistic Team
Make-up: Hayley Britton
Art Direction: Richard Miles
Fotografie: Richard Miles